CEV Cup | Craiova părăsește cu fruntea sus CEV Cup. Warta Zawiercie, o nucă prea tare pentru trupa lui Pascu

0
324

SCM Universitatea Craiova a părăsit în faza optimilor de finală actuala ediție din CEV Cup, fiind eliminată de formația poloneză Aluron CMC Warta Zawiercie. Joi seară, în Sala Polivalentă, alb-albaștrii au pierdut și manșa retur, scor 0-3, același scor înregistrat în partida tur, din Polonia.

Craiova a jucat de la egal la egal cu puternica sa adversară doar în primul set. Trupa lui Dănuț Pascu s-a ținut bine de gruparea poloneză și setul a fost decis cu 25-23 în favoarea oaspeților. Polonezii au controlat ostilitățile în următoarele două acte, pe care le-au închis la 16, respectiv 19. Deja eliminată din competiție, în actul al treilea, antrenorul Craiovei i-a trimit pe parchet și pe tinerii Alexandru Cosma (15 ani) și Andrei Capotă (17 ani).

Atmosfera a fost întreținută de fanii polonezi și militarii de la Brigada NATO din Craiova

Gruparea poloneză a fost însoțită în Bănie de grup însemnat de fani, care fac deplasarea la fiecare partidă externă a favoriților, la care s-au alăturat și militarii polonezi aflați în Bănie la Brigada Multinațională Sud-Est (Structură NATO). Aceștia și-au susținut favoriții pe întreaga durată a meciului, au cântat, au dansat, iar la final s-au bucurat de calificare mai departe a echipei lor.

Din păcate, publicul craiovean a lipsit de la acest meci important, foarte puțină lume a luat drumul Sălii Polivalente.

CRAIOVA: Jimenez 7 puncte, Stöhr 5 p, Ćuk 6 p, Călin 9 p, Tarța 2 p, Paez 2 p – Diaconescu (L). Au mai intrat: Herandez 5 p, Krstic 4 p, Capotă 1 p – Cosma (L).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.