LNBM | Craiova se impune în restanța de la Constanța

0
474
FOTO: CSM CONSTANȚA BASCHET

SCM Universitatea Craiova s-a impus în restanța din etapa a a șaptea în fața celor de la CSM Constanța, scor 93-86, miercuri seara, într-o partidă disputată pe Litoral.

Trupa lui Stepanovsi a fost la conducere în primul sfert al întâlnirii și a încheiat primele 10 minute în avantaj de o posesie (26-24). Sfertul al doilea a fost echilibrat, ambele combatante au fost în față, iar la pauza mare Craiova a condus la o diferență de trei puncte (51-48).

Craiovenii s-au dus la opt puncte de adversari în debutul părții secunde, gazdele au egalat la 66-66, pentru ca înaintea ultimelor 10 minute înainte de joc, tabela indica 73-69 în favoarea leilor din Bănie. Alb-albaștrii s-au menținut în avantaj pe tot parcursul sfertului al patrulea și s-au impus în final cu 93-86.

Vitaliy Zotov a avut un nou meci excelent și a adunat 27 de puncte, 6 recuperări, 8 pase decisive. Matt Freeman a avut 22 de puncte și 4 recuperări. 

SCM Universitatea Craiova vine la 5-6 și va juca în ultimul meci al anului în Trivale. Meciul cu FC Argeș este programat pe 27 decembrie, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.