Superliga | La un pas de KO… E bun și un punct până la urmă

0
358

UTA și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul 21 din Superliga României.

Debutul de partidă a fost de coșmar pentru elevii lui Petev. Arădenii au avut 2-0 încă din minutul 7!!! Micovschi a deschis scorul încă din minutul 3 din pasa lui Cooper. Patru minute mai târziu, o acțiune a aceluiași Cooper, pornită după o eroare în defensiva craioveană, l-a forțat pe Raul Silva să devieze balonul în proprie poartă. Craiova a fost aproape de a reduce din diferență, prin Kurtic și Markovic, dar de fiecare dată s-a opus Iacob.

Gazdele au marcat și golul de 3-0, însă reușita lui Freitas, una foarte frumoasă, a a fost anulată pe motiv de offside (40). La numai cinci minute distanță, Bancu a redus din diferență printr-un șut la colțul lung, din pasa lui Mitriță, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru UTA.

Oltenii au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 52 după pătrunderea lui Căpățînă. Jasmin Kuritc și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă, însă internaționalul sloven a tras în transversală. Cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulemantar, șutul Mitriță din marginea careului a fost ușor deviat de Stolnic s-a dus în plasă și scorul a devenit 2-2.

În urma acestui rezultat, Craiova a trecut pentru moment peste CFR, pe locul 2, cu 34 de puncte. De partea cealaltă, UTA este pe locul 12, cu 24 de puncte.

UTA: Iacob – Stolnik, Conte, Benga, Abeid – Freitas (56, Marku) – Costa Rodriguez, Pop (56, Fabry), Mihai, Micovschi (19, Stahl) – Cooper (’84, Căpușă). Antrenor: Mircea Rednic.

Univ. Craiova: Popescu – Căpățînă, Screciu (13, Mateiu), Raul Silva, Bancu – Crețu, Kurtic (68, Houri) – Danciu (62, Trică), Roguljic (62, Ivan), Mitriță – Markovic (62, Koljic). Antrenor: Ivaylo Petev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.