Volei | Oboseala și-a spus cuvântul. Craiova a pierdut clar disputa din Giulești

0
246
FOTO: VOLEI RAPID

Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova au cedat cu scorul de 3-0 meciul disputat sâmbătă, în Giulești, în compania formației Rapid București, într-o partidă din ultima etapă a turului Diviziei A1.

Cu meciuri din trei în zile disputate în ultima perioadă, fiind nevoiți să joace cu Rapid la nici 48 de ore după disputa cu Warta Zawiercie din CEV Cup, băieții lui Dănuț Pascu nu au avut nicio șansă. A fost un succes în minimum de seturi în care oltenii au fost dominați la toate capitolele. Scorul pe seturi: 25-18, 25-18, 25-20.

Final de tur în Divizia A 1

S-a tras cortina peste 2023 în volei. După ultima etapă a băieților, Corona Brașov și-a consolidat primul loc. Băieții lui Laurențiu Lică au început sezonul cu o înfrângere, la Craiova, 2-3, dar au urmat apoi 10 victorii, dintre care 8 fără set pierdut! O performanță pe care nicio altă nou-promovată nu a mai reușit-o!

Campionii de la Arcada sunt pe doi, dar gălățenii mai au și un meci restanță de disputat. Vor merge pe 5 ianuarie la Constanța. Dinamo termină pe 3 turul, 8 victorii și trei înfrângeri pentru elevii lui Stelian Moculescu. Va mai fi o altă restanță și pe 12 ianuarie, Steaua-Unirea Dej, dar lucrurile nu se vor schimba prea mult, vicecampionii terminând turul doar pe locul 6!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.