LNBM | Este timpul pentru prima victorie. SCM Universitatea Craiova va juca vineri cu CSM Tg.Mureș

0
417

Cu 0-3 la general, dar și cu trei meciuri mai puțin disputate, echipa de baschet SCM Universitatea Craiova nu prea mai are voie la pași greșiți dacă își dorește să termine prima parte a Ligii Naționale în primele 5 din grupa B.

Mâine este timpul pentru prima victorie a trupei lui lui Vitaly Stepanovski în actuala stagiune. Alb-albaștrii vor juca de la ora 19.00, în Sala Polivalentă, cu CSM Tg. Mureş, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 8 a Conferinței B din LNBM.

Mureșenii vin la Craiova cu 3-3 la general, dar și cu un moral bun după victoria obținută în fața Craiovei, 69-65, la Memorialul „Elemer Tordai”, de la Sibiu.

Înaintea disputei de vineri, Vitaly Stepanovski, tehnicianul Craiovei a declarat că jucătorii săi sunt obligați să evolueze la capacitate maximă pe întreaga durată a meciului.

„Aş vrea să vorbesc de Craiova, de echipa noastră. În celelalte trei meciuri nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor timp de 40 de minute, cât durează un meci. Pe final am făcut gafe incredibile şi am pierdut de fiecare dată. Acum, trebuie să controlăm noi jocul, să fim focusaţi 40 de minute, nu mai puţin. Mureşul are o echipă cu experienţă, cu o medie de înălţime destul de mare, deci pot avea un avantaj. Trebuie să fim pregătiţi pentru o apărare în zonă, să facem o tranziţie bună în defensivă şi să fim în permanenţă la conducerea jocului.

Nu este uşor să pierzi primele trei meciuri ale sezonului, mai ales cum am făcut-o noi, în ultimele secunde. Totuşi, jucătorii sunt profesionişti, au înţeles cum stă situaţia şi muncesc din greu pentru a fi pregătiţi şi din punct de vedere fizic, cât şi mental“, a declarat Vitaly Stepanovski.

Sezonul precedent, în cele două meciuri disputate în campionat, fiecare echipă și-a câștigat meciurile de pe teren propriu (75-73 Tg. Mureș; 90-86 Craiova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.