Liga Florilor | Claudia Pașcan a prefațat meciul de la Cisnădie: „Sper ca la finalul partidei să ieşim învingătoare şi să rămânem pe locul al doilea în clasament”

0
424

SCM Universitatea Craiova se află în fața unui nou examen extrem de dificil în campionat. Gruparea pregătită de Bogdan Burcea joacă la finalul săptămânii pe terenul celor de la Măgura Cisnădie.

Partida cu echipa lui Alexandru Weber a fost prefațată de Claudia Pașcan printr-o declarație de presă. Jucătoarea Craiovei a mărturisit că are încredere maximă în echipa sa şi că cele trei puncte de la Cisnădie sunt principalul obiectiv.

„Meciul cu Cisnădie va fi dificil, asta este clar, pentru că sunt acolo jucătoare talentate, valoroase. Noi suntem pregătite şi sper ca la finalul partidei să ieşim învingătoare şi să rămânem pe locul al doilea în clasament. Avem o săptămână grea, dar nu ne gândim încă la Rapid. Jucăm cu Cisnădie, trebuie să luăm punctele acum, iar apoi ne focusăm şi pe derbiul cu Rapid. Mă simt bine la echipă, mă bucur că pot ajuta aici. Rezultatele de până acum mă mulţumesc şi sper să continuăm să jucăm la un nivel înalt“, a punctat Claudia Paşcan.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 18:00, și contează pentru etapa a 10-a din Liga Florilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.