Superliga | Marius Croitoru se întoarce la FCU!

0
454

Surpriză de proporții după egalul scos de FCU Craiova cu FC Hermannstadt (1-1) în etapa a 12-a din Superligă! Adrian Mititelu a schimbat din nou staff-ul tehnic, iar de săptămâna viitoare Marius Croitoru se întoarce la echipă. Discuțiile dintre părți sunt ca și finalizate, iar tehnicianul în vârstă de 43 de ani urmează să semneze contractul în cursul zilei de luni, informează editie.ro.

Croitoru a mai fost la FCU Craiova la începutul sezonului trecut, între iunie și octombrie 2022. A fost demis după înfrângerea cu Chindia Târgoviște (0-1).

După despărțirea de FC U Craiova, Marius Croitoru a preluat-o aproape imediat, pe 26 octombrie, pe FC Argeș, de unde a fost îndepărtat pe 7 martie, înainte ca piteștenii să retrogradeze în Liga 2. Antrenorul a început sezonul în curs pe banca celor de la FC Botoșani, însă nu a rezistat decât cinci meciuri la gruparea moldoveană.

Adrian Mititelu îl făcea praf pe Croitoru anul trecut

După ce l-a dat afară în sezonul trecut, Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU, l-a desființat pe antrenorul pe care îl repune din nou în funcție la echipă.

„Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului. Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.