Volei | O nouă nebunie de meci. SCMU Craiova învinge cu 3-2 pe U Cluj

0
1166

Voleibaliștii de la la SCM Universitatea Craiova au câștigat cu scorul de 3-2 meciul disputat cu Universitatea Cluj, vineri seara, în cadrul Memorialului „Radu Zamfirescu” de la Craiova.

Craiova a revenit de la 6-9 în primul set al întâlnirii și a închis cu 25-20. Oaspeții au fost la conducere pe întreaga durată a actului secund și au egalat situația la seturi (19-25). Alb-albaștrii au deținut inițiativa în partea a treia și au preluat conducerea după un set controlat în întregime (25-16). Meciul a intrat în decisiv după un set 4 foarte slab făcut de băieții lui Pascu 19-25!

Setul decisiv a fost de-a dreptul nebun. Craiova a avut 13-9, ardelenii au întors și au avut minge de meci la 13-14 și 15-16, dar craiovenii au fost mai atenți și s-au impus în final cu 18-16!

La 15 ani, în tricoul Craiovei

În setul 2, Dănuț Pascu a trimis pe parchetul Polivalentei un puști de doar 15 ani – Alexandru Cosma, nimeni altul decât băiatul lui Alex Cosma, fostul antrenor al echipei de fete din Craiova.

Arcada Galați a câștigat duelul cu Steaua București

În primul meci al zilei, Arcada Galați a învins cu scorul de 3-0 CSA Steaua București.

A fost un prim set echilibrat, cu ambele echipe aflate rând pe rând la conducere. S-a mers cap la cap până setul a intrat în prelungiri. Galați a închis cu 27-25, după ce a salvat o minge de set la 24-25.

Arcada a prins viteză în setul secund, s-a desprins la 10-6. Steaua a răspuns și a egalat la 13-13, însă gruparea de la malul Dunării a trecut din nou în față și a făcut 2-0 la seturi (25-23).

Gălățenii au trecut la conducere încă din startul setului al treilea și au terminat meciul cu 25-21.

Programul zilei de mâine

Sâmbătă se dispută o singură partidă, de la ora 12:00: SCM Universitatea Craiova – CSA Steaua București. Meciul dintre Arcada Galați și U Cluj nu se dispută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.