Liga Florilor | Darly de Paula a prefațat „Derby de Oltenia”: „Trebuie să ne păstrăm mintea limpede pe tot parcursul unui meci”

0
660

Duel de zile mari în Sala Polivalentă din Craiova, SCM Universitatea Craiova primește vizita formației SCM Râmnicu Vâlcea într-un nou episod din „Derby de Oltenia”. Partida este sâmbătă, începând cu ora 17:30.

Partida a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă de goalkeeper-ul brazilian al Craiovei, Darly de Paula. Aceasta a făcut minuni în meciul de la Bistrița și promite că va închide poarta și în meciul de sâmbătă.

Va fi un meci greu, împotriva unei echipe tari, care este într-o formă excelentă, la fel ca noi. Muncim mult pentru cele trei puncte şi vrem să arătăm bine în faţa suporterilor noştri. Cu siguranţă meciul va fi complicat să jucăm cu Vâlcea, însă am dat peste echipe bune şi până acum. Luăm fiecare meci parte în parte şi încercăm să obţinem maximum. Mă aştept să vină mulţi oameni la meci, pentru că suntem într-o formă bună şi contează mult pentru public asta.

La Bistriţa a fost o victorie mare, importantă pentru Craiova, dar şi pentru mine personal. Noi am jucat până acum cu echipe tari, iar dacă am putea câştiga la o diferenţă mai convingătoare, am face-o. Ideea este că trebuie să ne păstrăm mintea limpede pe tot parcursul unui meci. Cu Brăila nu am reuşit să ţinem de avantaj, apoi cu Bistriţa ne-am menţinut în faţă pe tabelă, deci practic am învăţat din greşeli.“ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.