Baschet | Cupa României | Încep meciurile oficiale. Vitaly Stepanovski: „Avem mult de muncă, dar vom da 100% pentru a ne califica”

0
368

Sezonul competițional 2023/24 debutează în Polivalenta din Craiova cu meciurile din Grupa D contând pentru Cupa României. Turneul preliminar se desfășoară în perioada 15-17 septembrie, cu participarea echipelor SCM Universitatea Craiova, SCM Timișoara și CSM Petrolul Ploiești.

Primul meci pentru gruparea din Bănie va avea loc vineri, de la ora 19.00, în compania formației SCM Timişoara. Apoi, sâmbătă, de la ora 20.00, gruparea din Banat va da piept cu CSM Petrolul Ploieşti. Duminică, în ultima zi a turneului, alb-albaștrii va juca cu Petrolul, de la ora 19.00. Prima clasată se va califica direct în Final 8.

Tehnicianul formaţiei alb-albastre, Vitaly Stepanovski, a declarat că își dorește calificarea, însă a recunoscut și faptul că echipa nu este sudată și acest lucru s-a văzut și la turneul amical de la Sibiu.

„Pentru mine sunt foarte importante cele două jocuri, pentru că jucăm pe teren propriu şi vrem să câştigăm atunci când jucăm acasă. Prima dată evoluăm împotriva Timişoarei, o echipă cu un antrenor experimentat şi cu un lot foarte puţin schimbat. Chiar şi în aceste condiţii, vrem să arătăm cel mai bun baschet la ora jocului de vineri. Cele două meciuri de la Sibiu au fost singurele de verificare. Nu pot spune 100% cum îi văd pe jucători acum, dar cert este că vor să muncească. Avem mult de muncă, dar vom da 100% pentru a ne califica. Înainte de acele amicale de săptămâna precedentă, noi am avut doar şapte antrenamente împreună“, a declarat Vitaly Stepanovski, antrenorul Craiovei, la conferința de presă premergătoare Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.