Superliga | Chițu a bătut de unul singur pe „U” Cluj

0
219
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova s-a impus, în deplasare, contra Universității Cluj, scor 3-1, într-o partidă din runda a treia din play-out-ul Superligii.

Partida de Mediaș (pe Cluj Arena se schimă gazonul) a început practic de la 0-2, după ce Aurelian Chițu a marcat de două ori în decurs de două minute: a deschis scorul în minutul 5, când a înscris din interiorul careului, cu un șut superb, din pasă lui Asamoah; pentru ca în minutul 7 să finalize o pasă simplă primită de la Bahassa, venită în urma unor gafe în lanț a apărării clujene. Chițu a dat lovitura și în minutul 27, după o acțiune frumoasă a formației din Bănie.

Ardelenii au rămas în inferioritate numerică  în minutul 50, când Miron a fost eliminat după un fault extrem de dur asupra lui Bahassa.

Scorul final a fost stablit în prelungirile partidei, șutul lui Chipciu a fost deviat în propria poartă de Duarte.

U Cluj: Gorcea – Simion (46, Oancea), Miron, Ispas, Chipciu – Martic, Remacle (46, Fulop), Bic, Nistor (58, Filip) – Thiam (65, Tescan), Gomes (72, Stoica). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

FCU Craiova: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Asamoah, Albu (89, Zanfir) – Bahassa (67, Ganea), Bauza, Piccolomo (90, Ilie) – Chițu (76, Ibrahim). Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.