LNBM | Craiova pierde cu Voluntari în ultima etapă și termină pe 7 sezonul regulat

0
218

SCM Universitatea Craiova nu a putut să evite locul 7 la finalul sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin și trupa lui Stepanovski va juca cu „U” BT Cluj în play-off.

Vineri seara, în ultima etapă din sezonul regulat, Craiova a pierdut meciul jucat în Polivalenta din Bănie cu CSO Voluntari, scor 77-87.

Ilfovenii au fost în față încă din debutul partidei și conduceau la finalul primului sfert cu 27-19. Voluntari a mărit ecartul la 16 puncte în sfertul secund (22-38), însă alb-albaștrii au revenit pe final de sfert, astfel că la pauza scorul a fost 36-44. Oaspeții au fost în control pe toată durata celui de-al treilea sfert, chiar dacă gazdele au venit la doar 6 puncte înaintea ultimelor 10 minute de joc (56-62). Băieții lui Ainars Bagatskis au arătat că nu au învins degeaba campioana în etapa precedentă și nu au mai pierdut avantajul avut în Bănie până la final.

Pentru gazde, Cortez Edwards și Topias Palmi au adunat câte 18 puncte pentru Craiova, iar Dimitrije Nikolic a încheiat cu 12 puncte și 8 recuperări; iar de la învingători: Toddrick Gotcher a totalizat 18 puncte și 2 recuperări, Tekele Cotton a terminat cu 16 puncte, Mo Watson, cu 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.