Superliga | FCU se împiedică acasă de Petrolul

0
277
FOTO: REMUS BADEA

FCU Craiova a pierdut cu scorul de 1-0 meciul jucat acasă, vineri seara, în compania formației Petrolul Ploiești, în cadrul etapei cu numărul 2 din play-out-ul Superligii.

Prima repriză a fost slabă din toate punctele de vedere. Singurele lucruri de notat au fost șutul pe lângă a lui Jair și ocazia imensă a lu Blănuță, din prelungirile primei părți, șut anemic din poziție ideală.

Napoli a mutat la pauză și acest lucru s-a văzut și în jocul craiovenilor. Gazdele au controlat debutul celei de-a doua reprize și au fost aproape de gol prin Negru, care a șutat din zona punctului cu var în brațele lui Vâlceanu. Petrolul a echilibrat disputa și a dat lovitura în minutul 69, după un contraatac ca la carte. Doua a pătruns pe dreapta, a pasat perfect în careu lui Țicu, iar acesta a înscris cu un șut plasat din 10 metri. Bauza a fost aproape de egalare în minutul 85 – șut peste din interiorul careului.

S-a terminat 0-1 și cele două echipe fac rocada în clasamentul din play-out.

FCU Craiova: Gurău – Paramatti (78, Mascarahnas), Duarte, Henriques, Huyghebaert – Asamoah (74, Giovanni), Albu – Negru (74, Sidibe), Bauza, Ganea (46, Bahassa) – Blănuță (55, Chițu). Antrenor: Nicolo Napoli.

Petrolul: Vâlceanu – Doua (90+2, Bratu), Papp, Meijers, Mathaus, Țicu – Dumitriu (57, Borța), Seto, Jair – Irobiso (89, Curtici), Grozav. Antrenor: Florin Pârvu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.