Echipa Națională | România câștigă la limită cu Belarus și are punctaj maxim în drumul spre Euro 2024

0
329
FOTO: FRF

România câștigă cu Belarus și are punctaj maxim în preliminariile Campionatului European 2024. Jocul a mers doar 45 de minute, cu două goluri marcate în decurs de doar două minute, apoi a urmat o repriză secundă foarte slabă și cu emoții pe final.

Tricolorii a deschis scorul în minutul 17. Nicolae Stanciu a șutat dintr-o lovitură liberă din unghi, lateral stânga, iar mingea a părut să fie ușor deviată de unul dintre fundașii adverși. S-a făcut 2-0 în minutul 19, Andrei Burcă a reluat spectaculos centrarea lui Răzvan Marin. Românii au controlat jocul, și-au mai creat situații de a marca, însă scorul a rămas neschimbat până la pauză.

Jocul a scârțâit în partea secundă, oaspeții au prins curaj că se poate mai mult, și ocaziile au apărut la poarta lui Ionuț Radu. În minutul 75, Bakhar a reluat slab o centrare excelentă trimisă de Malkevich. Golul a picat cu patru minute înainte de final… Morozov a finalizat cu o execuție superbă, cu boltă, fără speranțe pentru Radu.

S-a terminat 2-1 și suntem în obiectiv.

ROMÂNIA: Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R.Marin, Băluță (44, Cicâldău), Stanciu (77, M.Marin) – Moruțan (65, Dobre), Alibec (77, Tănase), Man (65, Oct. Popescu).
Selecționer: Edi Iordănescu.

BELARUS: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev (85, Grechikho), Selyava, Yablonski (64, Klimovich), Ebong – Bakhar (77, Morozov), Khvaschinski (46, Yuzepchuk).
Selecționer: Georgi Kondratiev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.