Baschet: SCM U Craiova debutează mâine în FIBA Europe Cup. Vitaly Stepanovski: „O să fie un moment istoric pentru Craiova, fiind primul meci în grupele unei competiții europene”

0
361

Se apropie cu pași repezi debutul în cupele europene pentru echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova.

Craiova joacă mâine seară, pe teren propriu, în compania formației CSO Voluntari, în primul meci din Grupa H a FIBA Europe Cup. Vitaly Stepanovski, antrenorul formației craiovene, a prefațat disputa în cadrul unei conferințe de presă.

O să fie un meci foarte important pentru noi. O să fie un moment istoric pentru Craiova, fiind primul meci în grupele unei competiții europene. De asta vom încerca să jucăm la capacitate maximă ca să câștigăm. Voluntari e o echipă foarte bună. S-au pregătit și și-au construit un lot pentru Champions League. Au o echipă foarte bună și un antrenor pe măsură. Ilfovenii au schimbat câțiva jucători, dar cei mai importanți au rămas. Au șapte străini acum, autohtoni foarte buni, jucători de națională și cred că sunt ușor favoriți în această grupă.

Trebuie să ne concentrăm pe ce avem noi de făcut, să fim fizic și mental la 100% și dacă vom face pe teren tot ce am antrenat zilele astea cu siguranță vom obține un rezultat bun. Sper să avem un public larg și ca fanii să vină să ne încurajeze de la spate.”

Jocul ddintre SCM Universitatea Craiova și CSO Voluntari este programat de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.