Volei: SCM Universitatea Craiova își află marți adversara din CEV Cup

0
525

SCM Universitatea Craiova revine în cupele europene după doi ani în care nu s-a înscris, deși aveau dreptul. Formația pregătită de Dănuț Pascu s-a înscris de data aceasta în ediția viitoare a CEV Cup, iar marți, 28 iunie, își va afla primul adversar.

„Vă anunțăm că echipa de volei masculin 𝐒𝐂𝐌 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 va participa în noua ediție a 𝐂𝐄𝐕 𝐂𝐔𝐏. Ne-am câștigat dreptul de a participa în cupele europene, după ce ne-am clasat pe locul 3 în Divizia A1. Vom da tot ce avem mai bun pentru a reprezenta România și, bineînțeles, orașul Craiova la cel mai înalt nivel!”, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

În ediția 2022/ 2023 a cupelor europene, România va fi reprezentată de patru formații din cinci, câte s-ar fi putut înscrie. 

Arcada Galați s-a înscris din nou în Liga Campionilor, acolo unde va intra în tururile preliminare. Dinamo va juca și ea în CEV Cup, iar Steaua București va evolua în Cupa Challenge. Ocupanta locului 5 în Divizia A1, Olimpia Titanii nu s-a înscris în competiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.