Baschet: Craiova pierde restanța cu Voluntari

0
892
FOTO: IONUȚ GREERE

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a pierdut cu scorul de 88-82 restanța cu CSO Voluntari. Meciul a contat pentru runda a 14-a din LNBM.

Ilfovenii au ajuns la un general de 17-2, iar trupa lui Kakiouzis are 13 victorii și 7 înfrângeri.

Meciul de la Voluntari a avut o desfășurare halucinantă a scorului. Gazdele au terminat în avantaj primele zece minute de joc, scor 23-13. Alb-albaștrii au răspuns în sfertul al doilea și au redus ecartul de pe tabela de marcaj la o singură posesie (48-43).

Craiova a fost de nerecunoscut după pauză și gazdele au defilat pe parchet, iar înaintea ultimului sfert, tabela indica 74-54. Mai mult, Voluntari a punctat și în debutul ulmului sfert, pentru un deficit de 23 de puncte. Craiovenii au realizat un run de 15-2 și au venit doar la patru puncte în spate (86-82). Ulimele puncte ale întâlnirii au fost de la linia de libere și în cele din urmă gazdele s-au impus cu 88-82.

Khalif Wyatt a terminat meciul cu 25 de puncte și 5 pase decisive. Michael Qualls a totalizat 16 puncte, iar Josh Hawley a adăugat 11 puncte.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul de la Focșani. Meciul se dispută vineri, de la ora 19:00, în etapa a 23-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.