Baschet: O nouă înfrângere în fața Piteștiului

0
632
FOTO: IONUȚ GREERE

Echipa de baschet SCM Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FC Argeș din etapa a 22-a din Liga Națională. Trupa din Trivale s-a impus cu scorul de 90-74.

Oltenii au după acest rezultat 13 victorii și 6 înfrângeri, dar și trei meciuri mai puțin disputate. De partea cealaltă, argeșenii au ajuns la un bilanț de 17-4.

Meciul din Sala Polivalentă a început sub semnul echilibrului și după primele 10 minute de joc scorul a fost egal, 23-23, cu un coș marcat pe sirenă de Michael Qualls. Echilibrul s-a menținut și în al doilea sfert al întâlnirii. Ambele combatante s-au aflat la conducere, dar nu s-au putut desprinde pe tabelă. A fost 48-48 la pauza mare, cu scenariul repetat din prima secvență. De data aceasta Franklin a puctat pe sirenă cu o aruncare de la mare distanță.

Argeșenii au ieșit mult mai motivați de la vestiare și au pus distanță de adversari, astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc conduceau cu 68-60. Craiova nu a reușit să mai revină pe tabelă în ultimul sfert al întâlnirii și ecartul a crescut simțitor. n cele din urmă, scorul final a fost 90-74 în favoarea vizitatorilor.

Shamarkus Kennedy a fost cel mai bun marcator al oltenilor. Nou-venitul a terminat al doilea meci din LNBM cu 26 de puncte, 8 recuperări și 3 capace. Khalif Wyatt a terminat meciul cu 15 puncte și 4 recuperări.

Pentru gruparea lui Michalis Kakiouzis urmează restanța de la Voluntari. Meciul este miercuri, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.