Stadionul Tineretului se transformă într-o Sală Multifuncțională cu 6500 de locuri

0
958

Stadionul „Tineretului” din Craiova, lăsat în paragină de ani buni de zile, va dispărea, iar în locul acestuia va fi construită o sală de sport multifunctională, ultramodernă, la standarde internaționale.

Cosmin Vasile, președeintele Consilului Județean Dolj, a declarat, într-o postare pe o pagină de socializare că au fost scoase la licitație serviciile de proiectare pentru noul complex sportiv care se va ridica pe amplasamentul actualului stadion de la Ciupercă.

Conform acestuia, este vorba de o sală multifuncțională cu arenă de atletism indoor de categoria I, conformă normelor și standardelor naționale și europene, și o pistă de velodrom ce va corespunde specificațiilor impuse de Uniunea Internațională de Ciclism. Suprafețele de joc sunt concepute să asigure și desfășurarea altor sporturi, dar și a unor evenimente festive, concerte și spectacole.

Noul complex va asigura spații pentru sportivi: săli de antrenamente, vestiare, saună, zone de relaxare și camere pentru controlul medical, pentru staff-ul tehnic, dar și pentru presă. Spectatorii vor avea la dispoziție o tribună cu peste 6.500 de locuri, zone comerciale și parcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.