Liga 1: FCU a fost aproape de o revenire incredibilă de la 3-0 pentru Farul la pauză

0
534
FOTO: SPORT PICTURES

FCU Craiova a pierdut cu scorul de 3-2 meciul disputat luni seara, pe terenul celor de la Farul Constanța, în etapa 22 din Liga 1. Farul a condus la pauză cu 3-0, dar a tremurat pentru victorie.

FOTO: SPORT PICTURES

Constănțenii au deschis scorul în minutul 5. Michael Omoh a prins un șut de la 30 de metri și l-a învins pe Popa cu un șut direct în vinclu. S-a făcut 2-0 în minutul 32, Jetfte Betancor a profitat de o ezitare a lui Popa și a trimis balonul în plasă. Baeten putea reduce din handicap în finalul primei reprize, dar în loc de 2-1 scorul a luat proproții în ultimul minut al primei reprize. Omoh a marcat pe contraatac.

FCU a redus din handicap în debutul reprizei secunde. Intrat la pauză, Andrea Compagno a trimis cu capul în poartă centrarea lui Baeten (50). Băieții lui Nicolo Napoli au încercat să marcheze și golul doi pentru a pune presiune pe doborgeni, iar acest lucru s-a întâmplat în minutul 89. Asamoah a trimis la colțul lung, din interiorul careului. Se putea termina chiar 3-3, dar Aioani a respins peste poartă la o ultimă ocazie a alb-albaștrilor.

Farul: Aioani – Boboc (59, Mladen), Larie, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu (66, Radaslavescu), Artean, Grameni – Purece (59, Romario), Betancor (87, Moldoveanu), Omoh (59, Ganea). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FCU Craiova: Popa – Negru (65, Sidibe), Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Achim (46, Pop), Asamoah – Marquet (46, Compagno), Van Durmen, Baeten – Bălan. Antrenor: Nicolo Napoli.

Arbitri: Coza Ionuţ (Cernica) –  Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), Constantinescu Andrei (Bucureşti), R- Andrei Chivulete (București)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.