Volei: SCM Universitatea Craiova întâlnește mâine U Cluj. Dănuț Pascu: „Partida va fi ca o etapă în pregătirea meciului de sâmbătă cu Steaua”

0
369

Etapa intermediară în campionatul național de volei masculin Divizia A1. Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova primesc în Sala Polivalentă vizita formației U Cluj. Meciul este programat de la ora 17:30.

Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene, a vorbit despre meciul împotriva grupării ardelene.

„La prima impresie, Clujul pare un adversar facil, dar echipa noastră a ajuns la o maturitate și în niciun caz nu tratăm acest duel cu indiferență. Ne vom pregăti bine și sperăm să reușim o victorie de trei puncte. Partida va fi ca o etapă în pregătirea meciului de sâmbătă cu Steaua. Nu considerăm în niciun caz că acest joc este deja câștigat. Meciul bun cu Dinamo a trecut, ne interesează doar jocurile următoare. Cu Dianmo am avut o dorință de revanșă, dorință să arătăm că suntem o echipă bună și puternică”, a declarat Dănuț Pascu.

Partida SCM Universitatea Craiova – U Cluj va fi arbitrată de o brigadă formată din Valentin Beșoi și Andrei Dan, iar observator din partea FRVolei a fost desemnat Adrian Pustiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.