Handbal: Bogdan Burcea: „Întâlnim una din cele mai spectaculoase echipe” >>> Probleme de lor pentru SCM Craiova

0
193

SCM Craiova întâlnește mâine, de la ora 16:00, Gloria Bistrița, într-o confruntare din etapa a 10-a a Ligii Florilor.

Bogdan Burcea, antrenorul formației craiovene, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre jocul cu Gloria Bistrița, despre problemele de lot cu care se confruntă, dar și despre strategia de viitor.

„Întâlnim una din cele mai spectaculoase echipe, apropo de transferuri, de investiții în ultimii ani, cu un lot numeros și valoros dar fără rezultate deosebite. Din păcate, la noi luna decembrie și-a pus amprenta în mod negativ, la fel ca în ultimii 3 ani.”

„Ana Maria Țicu și-a rupt tendonul lui Ahile la un meci de pregătire cu Rapidul, s-a operat marți și va fi indisponibilă până la toamnă. În mod sigur va lipsi și Țăcălie, cu o luxație la umăr, dar și Cristina Zamfir, care a suferit o entorsă destul de gravă, încă nu e refăcută și nu putem risca să o folosim. Avem, însă, nevoie de puncte și vom face tot ce ne stă în putință să ne adjudecăm victoria. Mai avem totuși câteva sportive cu experiență pe care eu mizez și cred că ele pot face față situației și pot obține rezultate pentru echipa noastră. Ne despart două puncte și va fi un meci important atât pentru clasament, cât și pentru moral”, a spus Bogdan Burcea.

Obiectivul pentru actualul sezon rămâne o clasare în primele 8, însă este puțin realizabil în condițiile actuale.

„Pentru acest sezon, noi ne-am asumat o clasare în primele opt, un lucru foarte greu de atins și înainte de aceste probleme pe care le avem”, a completat antrenorul oltencelor.

Tehnicianul Craiovei a vorbit și despre planurile pentru sezonul viitor, mărturisând că multe jucătoare autohtone se supraevaluează și este greu să le faci o ofertă concretă.

„Muncim de vreo două luni să schimbăm fața acestei echipe pentru sezonul viitor, încercăm să recrutăm sportive de valoare, care să ridice nivelul de performanță alături de jucătoarele care vor rămâne. Plaja de selecție la jucătoarele autohtone de valoare este extrem de mică, bătălia între cluburi nu este cea mai corectă, iar noi trebuie să găsim mijloace diferite, fiindcă nu ne putem alinia la ceea ce unii sunt dispuși să plătească. Eu respect sportivii, sunt de acord ca, de la Cristina Neagu până la ultima, să primească ceea ce merită, dar nu mai mult, iar marea majoritate sunt supraevaluate sau se supraevaluează din punctul meu de vedere, și mă refer la aspectul financiar”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.