Baschet: Michalis Kakiouzis și Titus Robinaon au prefațat meciul cu Steaua

0
233

Mâine seară, de la ora 19:00, echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Steaua București, în cadrul etapei cu numărul 11 din Liga Națională.

Meciul din Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul a fost prefațat în cadrul unei conferințe de presă de Michalis Kakiouzis și Titus Robinson.

„Este un meci extrem de dificil, mai ales că îl disputăm în deplasare. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta şi am încercat să îmbunătăţim anumite lucruri pe care le aveam de reglat. Acum, începând de la partida cu Steaua, vom încerca să jucăm la un nivel din ce în ce mai bun cu cât trec minutele. I-am studiat pe cei de la Steaua. Ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta şi am încercat să îmbunătăţim anumite lucruri pe care le aveam de reglat. Acum, începând de la partida cu Steaua, vom încerca să jucăm la un nivel din ce în ce mai bun cu cât trec minutele”, a declarat Michalis Kakiouzis.

Întrebat dacă este mulțumit de rezultatele echipei de până acum, antrenorul elen al Craiovei a spus: De la meci la meci vrem să progresăm, să nu mai întâlnim dificultăţi pe finalul meciurilor. Este prea devreme să pot face un bilanţ. Nu suntem nici la mijlocul sezonului. Noi ne continuăm munca, sperăm să menţinem seria victoriilor, iar la final să ne bucurăm de ceea ce am realizat“

Michael Qualls a devenit vedeta echipei prin prestațiile sale din acest campionat și va fi pe teren și mâine, chiar dacă și-a pierdut mama înaintea meciului cu Athletic Constanța.

„Qualls este în Craiova, se prezintă foarte bine la antrenamente, chiar dacă trece prin clipe grele. Cu siguranţă va fi pe teren sâmbătă, cu Steaua. Ce este cert e că suntem pe drumul cel bun.”

La rândul său, Robinson a spus: „Suntem pregătiţi pentru duelul cu Steaua şi sperăm că câştigăm.” 

Jucător de poziția 4, Robinson a declarat că la orice echipă merge își dorește să câștige campionatul și nu îl deranjează faptul că nu va fi alături de familie de Sărbători, pentru că sunt și alți colegi în situația sa.

„De sărbători vom rămâne aici, pentru că jucăm la foc automat şi înainte de finalul anului, dar şi imediat în ianuarie. Nu sunt singurul în această situaţie, ci şi ceilalţi americani, dar oricum nu este primul Crăciun departe de casă. Când am plecat din America, am avut un singur gând, şi anume să câştig campionate. De aceea am ales de fiecare dată echipe care pot reuşi acest lucru, aşa cum am făcut şi acum, cu Craiova“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.