Volei: Dănuț Pascu și Ștefan Lupu au vorbit despre meciul cu Unirea Dej

0
209

Voleibaliștii de  la SCM Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 17:30, pe teren propriu, în compania formației Unirea Dej, în penultima etapă din turul Diviziei A 1.

Dănuț Pascu și Ștefan Lupu au prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă.

„Fiţi convinşi că tratăm acest meci cu toată seriozitatea. Ne facem planul tactic potrivit şi sperăm într-o victorie de trei puncte. Echipa este într-o stare bună, băieţii au poftă şi de joc şi de antrenament. Aşteptăm acest meci ca să ne putem exprima aşa cum ne-am antrenat.

Până la jumătatea turului aveam o problemă, şi anume că începeam relaxat meciurile şi pierdeam câteva puncte. În ultimele meciuri, băieţii pornesc bine şi mă bucur de acest lucru, pentru că îmi dau un sentiment de siguranţă. Asta îmi doresc, să începem bine meciurile, pentru ca pe mai departe să stăm liniştiţi”, a declarat Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene.

Dănuț Pascu a făcut un mic bilanț de până acum al grupării pe care o conduce. Acesta consideră sa se află în grafic.

”La ora actuală avem şase victorii şi trei înfrângeri. Două dintre cele trei eşecuri sunt cu scorul de 3-2, adică am luat un punct. Pentru valoarea echipei şi bugetul pe care-l avem, suntem în grafic. Ne-am propus ca acest campionat să-l încheiem în primele patru locuri, iar apoi să ne luptăm pentru un loc cât mai bun.”

Ștefan Lupu consideră că Unirea Dej este un adversar mai  slab cotat decât gruparea din Bănie și se așteaptă o victorie din partea colegilor săi.

„Jucăm acasă cu Unirea Dej şi nu trebuie să avem probleme, mai ales că suntem mai buni. Ei au în componenţă jucători interesanţi, dar noi vom încerca să nu le dăm nicio şansă. Tot timpul plecăm de la premisa că intrăm concentraţi pe teren, dar este complicat când întâlneşti un adversar modest”.

Etapa a 10-a începe astăzi, când sunt programate primele două partide. Restul rundei are loc mâine.

Vineri, 10 decembrie
16.00 UV Timișoara – Dinamo
17.00 Rapid – Explorări Baia Mare (TVR 3)

Sâmbătă, 11 decembrie
12.00 Știința București –  Arcada Galați
15.00 Olimpia Titanii – Steaua
17.30 SCM Universitatea Craiova – Unirea Dej
18.00 ”U” Cluj – SCM Zalău (se joacă la Zalău)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.