Liga1 : Laurențiu Reghecampf este supărat pe cei de la Voluntari: „Nu ştiam că mai avem parte de asemenea episoade…”

0
281

Universitatea Craiova joacă mâine de la ora 17:30, la Voluntari, iar antrenorul formației craiovene este deranjat de decizia clubului gazdă de a scumpi exagerat biletele la acest meci, pentru ca fanii să nu-şi permită să vină la stadion. Preţul tichetelor la partida de sâmbătă este de 100 de lei, intrare generală.

„Nu ştiam că mai avem parte de asemenea episoade, suntem aproape de anul 2022, nu cred că este normal, nu cred că se mai întâmplă astfel de lucruri, fotbalul este pentru fani, vorbim de nişte oameni care vin să vadă fotbal, muncesc zi de zi pentru salarii care nu sunt foarte mari, pentru ei fotbalul este o relaxare, pot ieşi din aceste probleme, ar trebui să existe reguli în acest sens, fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol”, a declarat Reghecampf.

Referitor la meci, antrenorul alb-albaștrilor speră ca echipa sa câștige și să nu mă mai aibă parte de ghioane.

„Ne pregătim intens pentru meciul de la Voluntari, sperăm să nu mai avem parte de ghinioane, să câştigăm toate punctele. ratăm foarte mult, ar trebui să fim mai direcţi, mai clari de la ce vrem. Vorbim mult pe marginea fiecărui meci, marcăm 6 goluri, dar primim 8 înm ultimele 3 meciuri. Nu este normal să avem asemenea sincope, la ceea ce ne dorim, trecem printr-o perioadă grea. Nu reuşim să jucăm cu acelaşi prim 11 din cauza accidentărilor.

Când marcăm două goluri trebuie să se termine 2-0 sau 2-1, nu să pierdem. Ca joc, suntem puternici, avem determinare, avem ocazii, dar primim uşor goluri. Aceste goluri nu vin pe greşeli tactice, ci în urma unor greşeli personale”.

Partida din Ilfov contează pentru etapa a 19-a din Liga 1 și va fi arbitrată de Horia Mladinovici. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Cosmin Vătămanu. Al patrulea oficial a fost desemnat Iulian Dima (toți patru din București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.