Liga 1: FCU s-a împiedicat și de Clinceni

0
269
FOTO: CĂTĂLIN CIUPUREANU

O nouă dezamăgire pentru FCU Craiova. Băieții antrenați de Eugen Trică au pierdut și meciul jucat acasă cu Academica Clinceni. Ilfovenii au câștigat cu 2-1 și au trimis pe ultimul loc pe Dinamo.

FOTO: CĂTĂLIN CIUPUREANU

Craiovenii au deschis scorul în minutul 28. Baeten a trimis spre poartă, balonul a fost deviat de Compagno și a intrat în poartă. Oaspeții au cerut henț la devierea atacantului italian.

După doar cinci minute, Clinceni a restabilit egalitatea. Ventura a profitat de eroarea lui Kovacic, i-a pasat lui Robert Ion, care l-a învins pe Mogoșanu cu un șut pe jos.

Al doilea gol al ilfovenilor a venit în minutul 68, atunci când Holzmann a executat o lovitură liberă, iar Vellios a înscris cu o lovitură de cap, după o ieșire greșită a lui Mogoșanu.

FCU a trimis mingea în poartă cu patru minute înainte de final, însă reușita lui Huyghebaert a fost anulată pentru offsaid.

FCU: Mogoșanu – Negru, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Sidibe, Albu, Achim (’61, Asamoah), Baeten (’50, Raicea) – Cl.Bălan (’75, Ondaan), Compagno. Antrenor: Eugen Trică.

Clinceni: Ureche – Gardoș, Amorim (’72, Gavra), Omoh (’59, Vellios), Holzmann – Ventura, Patriche, Pashov – Moulin (’59, Filip), Bilali, Ion (’90+2, Dumitrache). Antrenor: Adrian Falub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.