Handbal: Costin Dumitrescu a vorbit despre meciul de la Deva: „Este nevoie de concentrare 60 de minute”

0
276

Handbalistele de la SCM Craiova se deplasează la Deva pentru meciul din etapa cu numărul 3 al Ligii Naționale. Meciul cu Cetate este programat sâmbătă, de la ora 18.00.

 

Costin Dumitrescu, antrenorul secund al echipei craiovene, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu formația nou-promovată în Liga Florilor. „Deme” este de părere că doar cu muncă şi disciplină se pot obține rezultate notabil, iar partida de la Deva trebuie tratată cu maximă seriozitate.

„Sâmbătă jucăm la Deva, în etapa a 3-a şi va fi un meci extrem de important. În acest sezon meciurile sunt importante etapă de etapă. Ne propunem să avem prestaţii mult mai bune în acest an şi, din această cauză, tratăm cu maximă seriozitate meci de meci. Suntem atenţi la fiecare detaliu, mai ales că Deva este nou promovată şi nu le cunoaştem prea bine. Vom face ceea ce trebuie pentru a obţine victoria. Este nevoie de concentrare 60 de minute, chiar impunem lucrul acesta. Cerem în mod expres ca fiecare secundă să fie tratată cu seriozitate. Nu avem niciun motiv să luăm de sus echipa adversă, mai ales că au jucătoare care au mai evoluat în Liga Florilor. Am încercat să ţinem echipa cu picioarele pe pământ, chiar dacă am început bine campionatul. Atmosfera este bună, spiritul la fel, aşa că avem toate premisele să obţinem rezultate bune, dar numai cu muncă şi disciplină.”

„În afară de Maria Mincu şi Valentina Ion, care sunt accidentate, avem un lot sănătos şi sperăm să rămână aşa. Este obligatorie victoria, trebuie să spun asta, pentru că punctele sunt vitale. Cerem ca fiecare fază să fie tratată la maxim, ne dorim cele trei puncte, la fel ca Deva, care are jucătoare cu ştate vechi în prima ligă. Încercăm o schimbare de ritm pentru faza de atac şi o repliere rapidă. Nu trebuie să tratăm jocul uşor, fiindcă punctele sunt vitale. Este o bucurie că jucăm cu spectatori şi sperăm, totodată, să avem parte de un campionat normal, adică meci acasă / deplasare”, a spus Costin Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.