Liga 1: Reacția LPF privind revenirea suporterilor pe stadioane

0
736

După anunţul făcut joi de preşedintele României, Klaus Johannis, privind revenirea spectatorilor pe stadioane, Liga Profesionistă de Fotbal a emis astăzi un comunicat de presă, pe care vi-l redăm în totalitate:

„Liga Profesionistă de Fotbal ține să-și manifeste totala disponibilitate în a aplica imediat măsurile anunțate de președintele României, Excelența Sa, Klaus Werner Johannis, în conferința de presă susținută joi, 13 mai, referitoare la accesul spectatorilor pe stadioane. Astfel, de îndată ce Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății vor publica normele și procedurile aferente, LPF va determina, împreună cu cluburile membre, aplicarea acestora cu celeritate. Totodată, LPF reamintește că a transmis încă din data de 9 februarie 2021 un draft de protocol privind măsurile de prevenție în vederea redeschiderii stadioanelor din Casa Liga 1 pentru spectatori“

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, relaxarea restricțiilor în România. Printre măsurile anunțate se numără și redeschiderea stadioanelor, în limita a 25% din capacitatea totală, care va intra în vigoare din 15 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.