Handbal: Victorie cu Activ Ploiești. SCM Craiova joacă mâine cu CSM Galați

0
419
© Action Foto / Mircea Rosca

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a învins Activ Ploiești, scor 31-22, într-un meci disputat joi, în sala „Gheorghe Baritiu” din Turda, contând pentru runda a 20-a din Liga Florilor.

© Action Foto / Mircea Rosca

Formația antrenată de Bogdan Burcea a controlat ostilitățile și a intrat la pauză cu un avantaj de cinci goluri, 17-12. Diferența pe tabela de marcaj s-a dublat la mijlocul reprizei secunde (26-16) și s-a menținut până la final. Craiova a învins cu scorul de 31-22.

CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu 8, Zamfir 7, Andrei 3, Nica 3, Cace 3, Șelaru 3, Adespii 2, Ion 1, Gogoșeanu 1, Orșivschi 1, Colac, Crăciun, Savu. Antrenor: Bogdan Burcea.

PLOIEȘTI: A.Popescu, Inculeț, Paraschiv – Șerban 9, I.Leuștean 4, Beșleagă 3, Vartic 2, Lăcătușu 1, Florea 1, Panaite 1, Crețu 1, State 1, Mureș, Bucă, V.Leuștean. Antrenor: Florin Ciupitu.

SCM Craiova joacă mâine cu CSM Galați, de la ora 13.15, în sala Horia Demian din Cluj-Napoca. Oltencele au de luat o revanșă pentru înfrângerea din tur. Decimată de accidentări și cazuri de Covid 19, SCM Craiova a pierdut aceea partidă cu 21-24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.