Liga 1: O nouă dezamăgire maximă | Sepsi – U Craiova 2-0

0
320

Universitatea Craiova a pierdut și meciul de la Sfântu Gheorghe, iar șansele la titlu tind spre 0. A fost 2-0 pentru Sepsi…

Gazdele au marcat chiar înainte de pauză, în minutul 45, când Bogdan Mitrea a marcat cu capul, după un corner. Căpitanul lui Sepsi a profitat de  faptul că Acka nu a sărit la cap și l-a învins pe Pigliacelli, ieșit eronat pe centrare.

Sepsi și-a majoritat avantajul pe tabela de marcaj în ultimul minut suplimentat, Claudiu Petrila l-a învins pe Pigliacelli cu un șut în forță.

Universitatea Craiova nu a reușit să ofere o replică solidă nici în această partidă, alb-albaștrii au avut doar prin Andrei Ivan o șansă de a marcat, care a tras lamentabl din poziție ideală, în minutul 37, la 0-0.

Sepsi: Fernandez – Csiszer (62, Aganovic), Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Vașvari, Păun (77, Fofana) – Dumiter (86, Golofca), Gonzales (87, Petrila), Achahbar (76,Tincu) – Safranko.
Antrenor: Leo Grozavu.

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (61, Vlădoiu; 66, Baiaram), Acka, Constantin, Bancu –Nistor, Mateiu – Mitran (3, Bic; 61, Tudorie), Cicâldău, Cîmpanu (61, Ofosu) – Ivan.
Antrenor: Marinos Ouzounidis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.