Serie A: Meci nebun pe Artemio Franchi. Napoli se impune în Derby della Sole, Juventus a pierdut acasă

0
302
FOTO: AC Milan

AC Milan a câștigat la Firenze, 3-2 cu Fiorentina, după ce a condus cu 1-0 și a fost nevoită să revină de la 1-2.

FOTO: AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a primit o pasă lobată de la Kjaer și a înscris cu un șut din zona punctului de pedeapsă (9). S-a făcut 1-1 în minutul 17, Erick Pulgar a transformat impecabil o lovitură liberă de la 16 m lateral stânga.

Gruparea viola a trecut la conducere în partea a doua, Franck Ribery a marcat în minutul 51 cu un șut în forță din interiorul careului, după o pasă a lui Vlahovic. Bucuria gazdelor a durat doar 5 minute, Brahim Diaz a egalat cu un șut de lângă bară. Hakan Calhanoglu a adus victoria „diavolilor” cu un șut în plasa laterală (73).

Napoli a câștigat Derby della Sole, 2-0 cu Roma, pe Olimpico.

Mertens a transformat în gol o lovitură liberă de la 20 m (27). Belgianul și-a trecut în cont dubla, după ce a trimis cu capul în plasă, centrarea lui Politano.

Surpriză de proporții la Torino, Juventus a fost învinsă de Benevento cu 1-0.

Gaich a înscris unicul gol al meciului, în minutul 69, după o gafă uriașă în apărarea gazdelor. Arthur i-a pus pe tavă mingea, iar acesta a înscris cu un șut din marginea careului.

Tot cu 1-0 au câștigat și Lazio în deplasarea de la Udinese (Adam Marusic 37), respectiv Sampdoria – în jocul de pe teren propriu cu Torino. Antonio Candreva a punctat în minutul 25 unicul gol al partidei.

Atalanta a câștigat cu scorul de 2-0 meciul jucat pe terenul Veronei. Băieții lui Gasperini au rezolvat partida încă din prima repriză.

Ruslan Malinovskyi a transformat în minutul 33 o lovitură de la 11 m acordată pentru un henț al lui Di Marco, iar Zapata a trimis mingea pe lângă Silvestri și a majorat avantajul oaspeților cu trei minute înainte de pauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.