FA CUP: Southampton și City, primele două echipe calificate în semifinalele FA Cup

0
237

Ieri s-au disputat primele două partide din sferturile de finală ale „FA Cup’’, ediția 2020-2021. Favoritele au trecut mai departe fără emoții.

Southampton s-a impus cu 3-0 în fața lui Bournemouth din Championship’, în vreme ce Manchester City a trecut de Everton cu 2-0.

În prima partidă a zilei, Southampton a trecut de Bournemouth, scor 3-0. Primele două goluri ale „sfinților’” au fost reușite de Djenepo, minutul 37 (foto) și Redmond, minutul 45+1. Trupa lui Ralph Hasenhuttl a mai semnat încă o dată după pauză, prin același Redmond, în minutul 59. Divizionara secundă Bournemouth a fost și ea periculoasă în câteva momente, însă nu a reușit să emită pretenții la calificare.

Manchester City este cea de-a doua semifinalistă, după 2-0 contra lui Everton, rezultat obținut în ultimele 10 minute ale partidei. A fost o partidă echilibrată, dar în cele din urmă, elevii lui Pep Guardiola s-au impus. Gundogan a deschis scorul în minutul 84, De Bruyne stabilind scorul final în minutul 90.

Astăzi se dispută celelalte două partide din sferturi: Chelsea – Sheffield United (15.30) și Leicester – Manchester United (19.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.