La Liga: Remiză în Derby-ul Madridului. Rezumatele de ieri din La Liga

0
208
FOTO: Atlético de Madrid

Derby-ul Madridului s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Atletico  condus la pauză, Real a egalat cu două minute înainte de final.

FOTO: Atlético de Madrid

Atletico a deschis scorul în minutul 15. Luis Suarez a scăpat de marcajul lui Mendy, din pasa lui Llorente, și a marcat la colțul lung. Karim Benzema a restabilit egalitatea în minutul 88. Francezul a marcat, de la 11 metri, după o combinație de efect cu Casemiro.

Meci nebun pe Estadio El Alcoraz, Huesca – Celta Vigo s-a terminat 3-4, un meci cu multe răsturnări de situații.

Oaspeții au deschis scorul în 5, Santi Mina a înscris cu un șut în diagonală, după un triunghi de pase cu Iago Aspas și Nolito. Gazdele au întors scorul în decurs de doar două minute. Siovas a egalat în minutul 15, cu o lovitură de cap, dintr-o pasă decisivă venită de la Maffeo. Apoi a venit apoi golul de senzație a lui Rada Mir, șut din unghi, direct în vinclu. S-a făcut 2-2 în minutul 36, Nolito a trimis în plasă după ce portarul gazdele a respins o minge în primă fază.

Celta a revenit în avantaj la 8 minute după pauză. Hugo Mallo a reluat cu capul o centrare venită dintr-o lovitură de colț executată de Denis Suarez. David Ferrero a egalat în minutul 77, însă peste alte trei minute scorul a devenit 3-4, Francisco Beltran a marcat din nou pentru vizitatori.

Real Sociedad a câștigat la limită meciul disputat pe teren propriu cu Levante

Bascii au avut 1-0 din minutul 10. Mikel Merino a trimis în plasă  din câțiva metri pasa lui Oyarzabal. Putea fi 2-0 în minutul 21, însă Mikel Oyarzabal a tras mult pe lângă poartă de la punctul cu var. Scorul putea fi mult mai mare, însă gazdele au ratat ocazii rarisime.

Athletic Bilbao a câștigat cu gol dat în primul minut suplimentar meciul de pe teren propriu cu Granada 2-1.

Asier Villalibre a deschis scorul după numai trei minute. Raul Garcia a ratat o lovitură de la 11 m în minutul 71, apoi oaspeții au reușit să restabilească egalitatea prin Jorge Molina (78).

Alejandro Berenguer a păstrat toate cele trei puncte pe San Mames cu un șut de la marginea careului.

Ultimul meci al etapei cu numărul 26 se dispută luni:

22.00 Betis Sevilla – Alaves (Digi Sport 4, Telekom Sport 3, Look Sport 2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.