SCM Universitatea Craiova a pierdut la un punct semifinala Cupei României, scor 80-81.

Meciul de baschet masculin dintre CSO Voluntari si SCM Craiova în Cupa Romaniei, duminica 7 martie 2021, la BT Arena din Cluj Napota. © Action Foto / Mircea Rosca

Prima repriză a stat sub semul echlibrului, însă finalul primului sfert a aparținut ilfovenilor, care au încheiat cu o diferență de 6 puncte, 28-22. Partea a doua a primei reprize a rămas echilibrată, astfel că la pauza mare scorul a fost 43-37 pentru Voluntari.

Formația antrenată de Aco Todorov a fost de nerecunoscut în sfertul 3, iar CSO Voluntari s-a desprins pe tabela de marcaj. 70-55 a fost scorul înaintea ultimelor 10 minute. Craiova a început cursa de recuperare încă din debutul ultimei secvențe, a reușit chiar să preia conducerea cu 80-79, însă au ratat în final aruncarea decisivă și ilfovenii merg în marea finală.

Dragoș Diculescu a reușit 31 puncte, Peyton Henson a adăugat 22 puncte, iar Monyea Pratt a terminat cu 12 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive.

În finala competiției, CSO Voluntari se va confrunta cuCSM CSU Oradea, învingătoare în meciul cu U BT Cluj, scor 89-81. Ultimul act se dispută marți, ora 19:00, tot în BT Arena din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.