Stranieri: Valentin Mihăilă, gol și pasă de gol în Fiorentina – Parma 3-3

0
680
FOTO: PARMA CALCIO 1913

Valentin Mihăilă a înscris primul său gol în Serie A, după o fază la care a contribuit și Dennis Man. Fiorentina – Parma s-a terminat 3-3, gazdele au egalat în minutul 90+4, Iacoponi a trimis mingea în propria poartă.

FOTO: PARMA CALCIO 1913

 

Formația Viola a făcut 1-0 în minutul 28, Lucas Martinez a lovit cu capul după un corner. Oaspeții au răspuns imediat, căpitanul Juraj Kucka a punctat din penalty (32). Fiorentina a venit din nou la conducere cu trei minute înainte de pauză. Milenkovic a fost pe fază și a trimis în plasă după o fază prelungită de atac.

Parma a egalat din centrarea lui Mihăilă, Jasmine Kurtic a fost la finalizare, în minutul 72. În minutul 90, după o fază plecată de la Dennis Man şi continuată de Inglese, Mihăilă marcat pentru 3-2. Din păcate pentru el, dar și pentru Parma, gazdele au reușit să egaleze după autogolul lui Iacoponi.

ACF FIORENTINA: Dragowski, M. Quarta, Biraghi, Milenkovic, B. Valero (47′ Callejon), Vlahovic, Pezzella (cap.), Malcuit, Amrabat (70′ Bonaventura), Pulgar, Eysseric.
Antrenor: Prandelli.

PARMA CALCIO 1913: Sepe, Iacoponi, Pezzella, Karamoh (62′ Man), Bani (80′ Gagliolo), Kurtic, Brugman, Laurini, Hernani Jr (46′ Mihăilă), Gervinho (62′ Brunetta), Kucka (cap.) (88′ Inglese).
Antrenor: D’Aversa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.