La Liga: Atletico pierde acasă cu Levante, Real profită și se apropie. Barcelona joacă azi

0
212
FOTO: Atlético de Madrid

Atletico Madrid și Levante s-au întâlnit din nou în campionat, după ce la mijlocul săptămânii au jucat într-o restanță din etapa a 2-a din La Liga.

FOTO: Atlético de Madrid

Dacă miercuri scorul a fost 1-1, Levante a dat lovitura pe terenul liderului și s-a impus în final, scor 2-0.

Jose Morales, căpitanul oaspeților, a deschis scorul pe Wanda Metropolitano, cu un șut deviat de Felipe, în minutul 31. De Frutos a profitat de faptul că Oblak a urcat în careul advers pentru ultima fază a meciului, astfel că a înscris cu un șut expediat de la jumătatea terenului și a stabilit scorul final (90+5).

Real Madrid a învins Valladolid în deplasare, scor 1-0, într-un meci jucat sâmbătă seara pe „José Zorrilla” din Valladolid.

Casemiro a reluat în plasă centrarea venită din lovitura liberă executată de Toni Kroos  și a stabilit scorul final (65). Trupa lui Zidane a venit la trei puncta în spatele rivalei din oraș, însă Atletico are un meci mai puțin disputat.

Elche a câștigat cu scorul de 1-0 meciul disputat pe teren propriu cu Eibar, sâmbătă, în primul meci al zilei din etapa cu numărul 24 din La Liga.

Unicul gol al partidei s-a marcat în urma unei lovituri de colț. Gazdele au executat scurt, iar Dani Calvo a reluat la colțul lung centrarea lui Baragan (33).

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Francisco Escriba a oprit o serie de 16 meciuri fără victorie în La Liga.

Valencia a câștigat cu scorul de 2-0 meciul jucat pe teren propriu cu Celta Vigo. Ambele goluri ale liliecilor au venit în minutele de prelungire.

Gazdele au jucat din minutul 64 în superioritate numerică, după ce portarul oaspeților, Blanco, a fost eliminat pentru un fault în afara suprafeței de pedeapsă (cartonaș roșu primit după ce a intervenit VAR).

Golurile au fost marcate de Manu Vallejo (90+4) și Kevin Gameiro (90+8).

Duminică sunt programate următoarele jocuri:

15:00 Barcelona – Cadiz (Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport)
17:15 Real Sociedad – Alaves (Digi Sport 3)
19:30 Huesca – Granada (Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 3)
22:00 Athletic Bilbao – Villarreal (Telekom Sport 4, Look Sport 2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.