Universitatea Craiova s-a impus de o manieră categorică la Iași, scor 3-0, în primul meci al etapei cu numărul 21 din Liga 1.

 

După numeroase ocazii la poarta gazdelor, Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 27, servit ideal de Nicușor Bancu. Craiova își putea mări avantajul trei minute mai târziu, însă Vătăjelu a tras în transversală cu toată poarta în față. S-a făcut 0-2 în minutul 35. Dan Nistor a primit o pasă în interiorul suprafeței de pedepasă și a finalizat din cădere. Scorul putea fi și mult mai mare la finalul primei reprize, dar șutul lui Andrei Ivan a fost deviat în corner, iar reluarea din voleu a lui Bălașa a trecut puțin pe lângă poarta lui Brânză.

În minutul 57, George Cîmpanu a făcut scor de neprezentare în Copou, internaționalul de tineret a finalizat pasa lui Baiaram.

POLI IAŞI: Brănescu (24, Brânză) – Cană (46, Vega), Baxevanos, R.Popa, Buşu – Mihalache, Passaglia – Vanzo (46, Flores), Onea, Popadiuc – Zajmovic (74, Zaharia). Antrenor: Adrian Kerezsy.

U CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălaşa (80, Papp), M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu (76, Bărbuț), Ivan (69, Mamut), Baiaram (76, V.Constantin). Antrenor: Dragoș Bon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.