Serie A: Juventus a profitat de pasul greșit făcut de Milan. Napoli a călcat strâmb la Verona

0
199
FOTO: JuventusFC

Juventus a bătut pe Bologna cu scorul de 2-0 și a redus din diferența pe care o separă de liderul AC Milan. Campioana Italiei mai are de disputat și restanța cu Napoli, iar trupa lui Pirlo poate veni la doar 4 puncte în spatele milanezilor.

FOTO: JuventusFC

Juventus a deschis scorul în minutul 15, prin Arthur, cu un șut deviat de un fundaș advers. McKennie a dublat avantajul gazdelor, în minutul 71, cu capul, în urma unui corner executat de Cuadrado. Mijlocașul american a fost trimis cu pământul, iar balonul s-a dus în partea stângă a porţii, fără speranțe pentru Skorupski.

La Juve, Radu Drăgușin a fost rezervă neultilizată.

Verona a întors de la 0-1 meciul de pe teren propriu cu Napoli și s-a impus în final cu scorul de 3-1.

Partida de la Verona a început practic de la 1-0 pentru Napoli. Frederico Dimarco a dat pe lângă minge, iar Lazano a înscris după doar 8 secunde. Dimarco și a reparat greșeală de gol și a reușit să restabilească egalitatea în minutul 34.

Gazdele au trecut în avantaj în minutul 62, prin reușita cehului Antonin Barak, care a finalizat cu un șut în colțul lung. S-a făcut 3-1 in minutul 79, Zaccagni a reluat cu capul centrarea lui Lazovic.

Cu Răzvan Marin integralist, Cagliari a suferit o nouă înfrângere în campionat, a șasea consecutivă.  Echipa antrenată de Eusebio Di Francesco a pierdut cu 1-0 meciul de la Genoa.

Mattia Destro a marcat în minutul 10 unicul gol al partidei. Atacantul gazdelor a trimis în poartă centrarea  venită  din partea lui Kevin Strootman.

Lazio a trecut greu de Sassuolo, duminică seara, pe Olimpico, într-un meci în care a revenit de la 0-1. Ștefan Radu a fost integralist la gazde,  Vlad Chiricheș nu a jucat, fiind suspendat, după ce a primit un cartonaş galben în primul minut al partidei cu Parma, din etapa trecută.

Oaspeții au marcat primi, prin Caputo (6). Milinkovic-Savic a adus egalitatea în minutul 25, iar golul victoriei a căzut cu 19 minute înainte de final, Immobile a marcat al 13-lea gol stagional.

Cu Valentin Mihăilă pe teren doar din minutul 80, Parma a cedat în propriul fief, scor 2-0, în fața celor de la Sampdoria.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Maya Yoshida (25) și Balde Keita (34).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.