Ligue 1: Ultima clasată a dat lovitura pe Stade Vélodrome. PSG a trecut la limită de Angers

0
380
FOTO: Nîmes Olympique

Sâmbătă s-au disputat două partide din etapa cu numărul 20 din campionatul de fotbal al Franței. Grosul etapei se joacă astăzi, un meci a fost amânat.

FOTO: Nîmes Olympique

Nîmes a dat lovitura pe Stade Vélodrome și s-a impus cu scorul de 2-1 în fața formației Olympique Marseille,  într-un meci din cadrul etapei  a 20-a din Ligue 1.

Gazdele au ratat în prima repriză o lovitură de la 11 m prin Florian Thauvin (35), iar oaspeții au marcat de două ori într-un interval de doar trei minute. Niclas Eliasson a făcut „dubla” în minutele 55 și 58. Dario Benedeto a redus din handicap cu cinci minute înainte de finalul jocului.

Fără Mauricio Pochettino pe bancă, depistat pozitiv cu COVID-19, Paris Saint-Germain a câștigat la limită meciul de la Angers, scor 1-0.

Singurul gol al meciul a venit la jumătatea actului secund. Layvin Kurzawa a trimis  un voleu care l-a lăsat fără replică pe portarul gazdelor (70).

Duminică se dispută următoarele partide:

14.00 Brest – Rennes (Digi Sport 4)
16.00 Nantes -Lens
16.00 Nice – Bordeaux
16.00 Strasbourg- St. Etienne
18.00 Lille – Reims (Digi Sport 4)
22.00 Lyon – Metz (Digi Sport 4)

Liga Franceză de Fotbal (LFP) a decis, vineri, amânarea meciului Lorient – Dijon, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus de la gazde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.