CSO Filiași a câștigat la limită, scor 1-0, meciul disputat vineri, în compania formației secunde a Universității Craiova, contând pentru etapa cu numărul 6 din seria 6 a Ligii 3.

Universitatea Craiova 2 – CSO Filiași 0-1 | Dragoș Săulescu transformă o lovitură de la 11 m | FOTO: IONUȚ GREERE – SPORTUL DOLJEAN

Dragoș Săulescu a marcat în minutul 42 unicul gol al partidei de pe stadionul „Extensiv”. Acesta a transformat o lovitură de la 11 m acordată pentru un fault la Duriță. Oaspeții au mai beneficat de o lovitură de pedeapsă în debutul părții secunde, însă Laurențiu Popescu a ghicit colțul unde a executat Alex Fotescu.

Alb-albaștrii au ratat o ocazie imensă pe finalul partidei, Andrei Burlacu a lovit bara, iar mingea trimisă apoi de Popa a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Enache.

GALERIE FOTOAICI

Universitatea Craiova 2: L.Popescu – Mitran, Dobre, Neţoiu, Vadasis (46, Zamfir), I.Popescu (70, Călin), Guţă, Enache, Petre, Popa, Burlacu.

CSO Filiaşi: Jianu (46, Enache) – Dănescu, Calu, Dina, Vulpe, Săulescu (71, Lupu), Duriţă, Vaştag, Poiană (75, Creţu), Fotescu (90, Manolache), Buţurcă (46, Armăşelu).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.