Noul sezon din eșalonul al treilea va începe în acest weekend. Judeţul Dolj este reprezentat în Liga 3, ediţia 2020 – 2021, de echipa secundă a Universității Craiova și CSO Filiași. Cele două echipe au fost repartizate în seria 6.

Noul campionat se va desfășura într-un format nemaiîntâlnit până acum. Numărul echipelor participante a fost extins de la 80 la 100, repartizate în mod egal în nu mai puțin de zece serii a câte zece echipe.

Echipa secundă a Universități Craiova va juca în deplasare, în compania formației secunde a celor de la Academica Clinceni. Partida se va disputa pe terenul 2 din comuna ilfoveană și va fi arbitrat la centru de Mădălin Dicu (Bucov – PH), ajutat la cele  două linii de Gabriel Enache (Ploieşti) și Andreea Nicoleta Sava (Mărăcineni – BZ).

Tot în deplasare va juca în prima rundă și CSO Filiași. Gruparea antrenată de Mario Găman va juca la Alexandria, într-un meci programat să înceapă de la ora 17.00. Meciul va fi condus la centru de Ionuț Ilie (București), ajutat de asistenții Florin Mocanu și Cătălin Țuțuianu (ambii din Târgoviște).

LIGA 3, SERIA 6 – ETAPA 1

Vineri, 11 septembrie (ora 17.00)
Academica Clinceni 2 – Universitatea Craiova 2
CSM Alexandria – CSO Filiaşi

Sâmbătă, 12 septembrie (ora 17.00)
Sporting Roşiori – Unirea Bascov
Petrolul Potcoava – Vediţa Coloneşti
FC Pucioasa – Flacăra Moreni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.