Cristiano Bergodi a tras concluziile după cele două meciuri amicale pe care Universitatea Craiova le-a disputat sâmbătă cu Viitorul Constanța. 

În prima partidă, disputată de la ora 11:00, elevii lui Gică Hagi s-au impus clar cu 3-0, după ce toate reușitele au fost înscrise în prima repriză. În ceea ce privește a doua partidă, cea de la ora 14:30, jocul a revenit oltenilor cu 2-1.

 „Cred că a fost un antrenament foarte bun. Am văzut că în primul meci au fost obosiți, vom avea o săptămână de descărcare pentru meciul cu Botoșani. A doua partidă a fost bună pentru noi, am jucat bine, și sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat. Nu e ușor să ne revenim după două luni și jumătate. E foarte greu pentru un antrenor să gestioneze această perioadă, e normal că poate să apară surprize din toate punctele de vedere.”

„Știu că la Craiova se vrea performanță și joc plăcut, nu va fi ușor, dar vom încerca tot ceea ce ține de noi. Sunt sigur că putem face treabă bună. Nu am ales un prim 11, dar mă gândesc la cine va putea juca, e bine că există concurență. Astăzi am făcut două echipe, de dimineață au fost mulți tineri și s-a văzut. Am încredere în băieți și vom vedea ce vom face săptămâna viitoare.”

Bergodi a vorbit și despre situația bosniauclui Elvir Koljic. Tehnicianul alb-albaștrilor a declarat că golgheterul Craiovei a fost menajat din cauza unei accidentări, dar speră să fie apt pentru meciul de vinerea viitoare cu FC Botoșani.

„Pe Koljic l-am menajat pentru că a avut o lovitură la genunchi și nu s-a antrenat sută la sută și am vrut să-l menajăm, este un jucător important pentru noi. Astăzi am putut să văd și alți jucători. Bălașa a avut o încărcătură la mușchi, o mică înțepătură și cred că va fi apt pentru meciul cu Botoșani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.