Universitatea Craiova și Viitorul au disputat, sâmbătă, o ”dublă” amicală, în care cele două echipe și-au împărțit victoriile.

După 0-3 în primul meci, Cristi Bărbuț a fost decisiv pentru revanșa oltenilor. Mijlocașul de bandă al oltenilor a marcat două goluri de generic, unul în fiecare repriză.

La finalul partidei, Cristi Bărbuț a declarat: „Am marcat două goluri frumoase cu stângul, sper să vină și în campionat la fel. Mă bucur că am marcat și că am câștigat. Am oferit acest spectacol, fiind primul meci după atâta timp. E bine că am trecut peste această perioadă și așteptăm meciurile oficiale. E greu, sper să fim bine la meciul de vineri și să dăm totul. Am exersat aceste lovituri în perioada de pauză și mă bucur că mi-au ieșit. Trebuie să luăm primul meci cu Botoșaniul și să cucerim cele 3 puncte, iar după aceea ne vom gândi la titlu. Nu vom avea spectatori, știm bine că Universitatea este o echipă iubită și va fi dificil pentru noi și pentru fani. Sper să nu mă opresc cu golurile, dar cel mai important este să câștige echipa. Următoarele două jocuri vor fi grele, dar așa se va întâmpla pe tot parcursul play-off-ului. Noi o să intrăm pe teren și vom da sută la sută.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.