Fotbal | Bundesliga: Frankfurt a învins la scor de neprezentare pe terenul lui Werder

0
226
Bundesliga: Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 0-3 | FOTO: Bundesliga Twitter

Eintracht Frankfurt a câștigat cu scorul de 3-0 meciul disputat pe terenul lui Werder Bremen, miercuri seara, într-o restanță din etapa a 24-a a Bundesligii. 

Bundesliga: Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 0-3 | FOTO: Bundesliga Twitter

Andre Silva a deschis scorul în minutul 61 al partidei. Intrat pe teren, de doar 19 secunde, în locul lui Rode, Stefan Ilsanker a marcat la prima atingere a mingii, ca la antrenament cu latul, după un corner de pe dreapta. Trupa lui Adi Hütter a mai marcat încă o dată în finalul partidei, Stefan Ilsanker a finalizat elegant cu capul, din interioul careului, după o lovitură liberă executată de Jonathan de Guzman, jucător intrat pe teren de doar două minute.

Werder rămâne în urma acestui rezultat pe loc retrogradabil direct, cu 25 de puncte, la 3 puncte de salvare. De partea cealaltă, Frankfurt a scăpat de emoțiile retrogradării, „vulturii” au urcat pe locul 11 în clasament.

Bremen: Pavlenka – Veljkovic, Vogt (Woltemade 83′), Moisander (c) – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Friedl (Augustinsson 76′) – Osako (Bittencourt 76′), Selke (Sargent 61′), Bartels (Rashica 61′). Antrenor: Florian Kohfeldt.

Frankfurt: Trapp – Abraham (c), Hasebe, Hinteregger – Toure, Kohr, Rode (Ilsanker 81′), Kostic – Kamada (Sow 77′), Gacinovic (de Guzman 88′) – Silva (Dost 77′). Antrenor: Adi Hütter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.