Straneri: Claudiu Keşeru și Cosmin Moți şi-au prelungit contractele cu Ludogoreţ Razgrad

0
153
foto: Ludogorets Facebook
foto: Ludogorets Facebook

Internaționalii români Claudiu Keşeru (33 de ani) și Cosmin Moți (35 de ani) şi-au prelungit contractele cu multipla campioană a Bulgariei – Ludogoreţ Razgrad. 

Cei doi își doresc să contribuie la câștigarea celui de-al 10-lea titlu și să își treacă pe tricou o stea, steaua celor zece titluri.

Keșeru a declarat pe pagina de Facebook a grupării din sudul Dunării: „Sunt foarte fericit să rămân aici încă doi ani. Sunt aici de cinci ani şi mă simt ca acasă. Abia aştept să se reia campionatul şi să luptăm pentru un al nouălea titlu. S-ar putea chiar să-mi închei cariera la Ludogoreţ”.

 La campioana Bulgariei, Keşeru a marcat 120 de goluri în peste 200 de meciuri disputate.

„Sunt fericit, pentru că Ludogoreţ este echipa inimii mele. Vreau să aşezăm o stea deasupra emblemei tricoului, câştigând zece titluri. Acesta este scopul meu cel mare. Îmi voi încheia cariera la club”, a promis și Moți.

Fundașul român face parte din istoria lui Ludogoreț. Datorită lui s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor, în 2014, după ce a transformat un penalty și a apărat două în fața Stelei la loviturile de departajare din play-off. De atunci, una dintre peluzele stadionului din Razgrad se numește Cosmin Moți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.