Baschet: Este foarte posibil ca sezonul de baschet să fie anulat

0
338

Au trecut aproape două luni de când campionatele naționale de baschet au fost suspendate, iar Horia Păun, președintele Federației Române de Baschet, a declarat pentru baschet.ro că este greu de crezut ca campionatul să fie reluat. 

Rămâne totuși de văzut care va fi decizia Federației Române de Baschet după următoarea discuție cu reprezentanții cluburilor din Liga Națională.

„În condițiile acestea, există o posibilitate să repornim Liga Națională. Însă, e greu de crezut că putem face acest lucru atât timp cât înainte de cantonament jucătorii trebuie să stea în izolare. Condițiile sunt destul de stricte. Mă tem că în afară de fotbal și echipele olimpice, nimeni nu are infrastructura și puterea financiară de a relua competiția. Calendarul nostru și contractele din baschetul românesc la nivel de seniori sunt până la finalul lunii mai. Urmează să avem niște discuții cu reprezentanții cluburilor, să vedem ce și cum. Dar, la ultima întâlnire, marea majoritate și-a manifestat dorința de a încheia pentru că mulți dintre ei și-au trimis sportivii acasă. Deja suntem de două luni în izolare, mai sunt încă două săptămâni. E greu de presupus că vom putea reveni la forma inițială a sportivilor”, a spus Horia Păun pentru baschet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.