Snooker: Campionatul Mondial de Snooker va începe pe 31 iulie la Teatrul Crucible din Sheffield

0
426

Este oficial ! Campionatul Mondial de snooker, prevăzut iniţial pentru luna martie, amânat apoi în aprilie, va avea loc începând cu data de 31 iulie, la Crucible Theatre din Sheffield, scrie BBC, citat de agerpres.

Competiţia se va desfăşura până pe 16 august, însă nu se ştie deocamdată dacă va fi permis şi accesul fanilor în sală. World Snooker Tour (WST) a menţionat că va evalua „sfaturile guvernului la momentul respectiv” cu privire la numărul de spectatori permis în interiorul teatrului din Sheffield.

Preşedintele WST, Barry Hearn, a spus că ar prefera ca toate cele 1.000 de locuri din sală să poată fi ocupate, dar dacă acest lucru nu va fi posibil se va lua în calcul ori reducerea numărului de persoane care vor avea acces ori chiar disputarea partidelor cu ”uşile închise”.

„Suntem încântaţi să confirmăm noua dată pentru acest eveniment extrem de important pentru noi, care are o audienţă internaţională de 500 de milioane de telespectatori. Lumea trece printr-o perioadă foarte provocatoare, dar sportul poate fi o inspiraţie pentru public şi poate stimula moralul oamenilor. Este esenţial pentru cei 128 de jucători ai noştri să ştie că facem tot ce putem pentru ca circuitul să funcţioneze din nou, de îndată ce situaţia va fi considerată sigură de către guvern. Jucătorii trebuie să concureze pentru că ei din asta câştigă, dar în acelaşi timp e nevoie să se simtă în deplină siguranţă, sănătatea celor implicaţi să fie protejată”, a spus Hearn.

Campionul mondial în exerciuțiu este englezul Judd Trump (18-15 în finala cu John Higgins).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.