Handbal: Sindicatul handbaliștilor din România a luat atitudine după hotărâea Consiliului de Administrație al FRH

0
888

Sindicatul Handbaliștilor din România își exprimă public dezacordul față de hotărârea Consiliului de Administrație al FRH din data de 22 aprilie, cu privire la reluarea campionatelor, atât de seniori cât și de juniori.

Decizia FRH este luată fără a se consulta în prealabil cu SHR, reprezentantul legitim al sportivilor, cu privire la această hotărâre ce pune în pericol integritatea jucătorilor.

Având în vedere lipsa totală a dialogului, vă aducem la cunoștință că majoritatea sportivilor și-au exprimat dezacordul față de hotărârea CA al FRH.

Suntem convinși că Ministerul Tineretului și Sportului va sancționa această hotărâre hazardată și iresponsabilă a CA al FRH.

Modul în care se vor relua activitățile în ansamblul societății, în lipsa unor protocoale de revenire în activitate, protocoale ce presupun norme și reguli, care vor închide total acel ansamblu de măsuri luate în vederea diminuării riscurilor de contaminare cu COVID-19, ce vor fi stabilite de Guvernul României cu consultarea specialiștilor în domeniu.

Dacă vor continua cu același mod de abordare lipsit de transparență și dialog, cu toate părțile implicate în fenomenul handbalistic din România, inclusiv cu sportivii reprezentați legal de către SHR, probabil că în teren vor fi doar cei care au luat această decizie !”, se arată în comunicatul postat pe snhr.ro.

Reamintim faptul că CA al Federației Române de Handbal a decis reluarea campionatului la finalul lunii mai – începutul lunii iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.