Handbal (F): Yulia Dumanska: „Vom vedea ce va decide Federația Română de Handbal”

0
399
Yulia Dumansa FOTO: Ionuț Greere
Yulia Dumansa
FOTO: Ionuț Greere

Aflată în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de COVID 19, Yulia Dumanska, portarul echipei naționale de handbal a României și a campioanei României – SCM Rm.Vâlcea, a vorbit la Oltenia TV despre situația grea prin care toată lumea trece în această perioadă.

Dumanska nu a uitat perioada frumoasă petrecută la SCM Craiova și a vorbit despre sezonul fantastic 2017-2018 – sezon în care formația din Bănie a câștigat Cupa EHF și a terminat pe locul 2 în Liga Națională.

„Mă aflu acasă, în România, încerc să îmi fac programul cât mai bine. Mă trezesc, mănânc, îmi fac antrenamentul. Am primit un program de la preparatorul fizic, eu fac mai mult cardio, exerciții de portar, pentru moblitate, sunt foarte importante pentru noi. Este destul de greu în această perioadă, dar sper să se termină cât mai repede această situație neplăcută.”

„Îmi doresc să continuăm acest campionat, dar vom vedea ce va decide Federația Română de Handbal. Trebuie să  ne adaptăm acestei situații. În momentul de față nu știm când vom relua activitatea, trebuie să fim serioase și să ne pregătim în continuare.”

„Încercăm să ne pregătim foarte bine pentru turneul preolimpic, vom da totul pe teren, le vom studia foarte bine Norvegia și Muntenegru. Sunt convinsă că vom face două meciuri foarte bune și ne vom califica la Jocurile Olimpice. Am mai lucrat cu domnul Burcea la Craiova, este o atmosferă plăcută, la ultima pregătire lumea a fost foarte serioasă și sperăm să avem rezultate la națională.”

„Au fost 2 ani foarte frumoși la SCM Craiova, am amintiri foarte frumoase, am realizat o performanță foarte mare prin câștigarea Cupei EHF și locul 2 în Liga Națională. Țin legătura cu fostele colege.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.