UEFA  a amânat pentru la anul Campionatul European de fotbal din această vară. Astfel, turneul final, care va fi găzduit și de București, se va derula la anul, între aceleași date, 11 iunie – 11 iulie, așa cum trebuie să fie la vară.

Toată presa internațională a preluat informația publică prima dată de către Federaţia Norvegiană pe contul său de Twitter.

Euro 2020 trebuia să înceapă pe 12 iunie la Roma și să se încheie o lună mai târziu pe Wembley. Pandemia de coronavirus a forțat-o pe UEFA să mute turneul pentru anul viitor, în perioada 11 iunie – 11 iulie.

Momentan, UEFA a anunțat doar că turneul final va fi mutat cu un an mai târziu însă nu a menționat dacă modul de organizare va rămâne același.

De asemenea, UEFA a anunțat cluburile participante în Liga Campionilor și Europa League că aceste competiții vor fi suspendate până în momentul în care pandemia de Coronavirus va permite disputarea partidelor de fotbal, iar autorităţile vor considera că nu mai reprezintă un pericol pentru populaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.